Sauna, suomalainen perinne

Suomessa ei perinteisempää asiaa löydy kuin sauna. Suomalaisille sauna on pyhä paikka, johon mennään rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. Saunaan mennään myös nauttimaan lämmön rentouttavasta vaikutuksesta tai viettämään aikaa rakkaiden ja ystävien kanssa.

Sauna, sinunkin pihaasi

Piispanristin Sahan saunat sopivat niin omakotitalon pihaan, kuin kesämökillekin. Suunnitellaan saunastasi juuri sellainen, kuin sinä haluat!

Vain sinä tiedät mitä haluat saunaltasi

Arvostamme tyytyväistä asiakasta - jokainen saunamme on asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu ja viimeistelty kokonaisuus. Teemme kaikki saunat vankalla perinteellä, suomalaisesta laadukkaasta puusta.

Puuttuuko mökki tai talo jonka pihaan sauna pitäisi pystyttää?

Olemme apunasi myös mikäli olet rakentamassa taloa tai mökkiä. Lue talopaketti-ratkaisuistamme lisää.

 Ota yhteyttä ja pyydä tarjous unelmiesi saunasta»

Aitta sauna

Mobiilisauna

Ruska Sauna

Pulpettisauna

Savusauna

Sofia Saunarakennus

18m2

Pohjapiirrustus (PDF) »

Sampo Sauna

Moderni saunarakennus, sauna 5m2 ja tupa 7m2

Pohjapiirrustus (PDF) »

Vihta-Sauna

5m2

Valitse pihasaunaksi saunamökki, saunakoppi tai vaikkapa mobiilisauna!

Saunamökki on perinteinen pihasauna, josta voi löytyä saunan lisäksi esimerkiksi terassi, pukuhuone, oleskelutila tai vaikkapa pihavarasto. Piispanristin Sahan saunamökkimalleista on helppo valita päärakennukseen tai pihapiiriin sopiva pihasauna – valinnanvaraa riittää Savusaunasta Sofia Saunarakennukseen.

Pihasaunan ja saunamökin voi hankkia pikkupihallekin: Pulpettisauna, Saunakoppi ja Ruska Sauna tarjoavat saunaelämyksen kompaktissa koossa. Pihasaunan ei myöskään tarvitse olla pysyvä rakennus – mainio Mobiilisauna kulkee kätevästi mukanasi kotipihalta kesämökille!

Piispanristin Saha toimittaa pihasaunoja ja saunamökkejä Kaarinasta niin Turkuun, Helsinkiin, Tampereelle kuin ympäri Suomen.

Pyydä tarjous pihasaunasta!