Pihavarasto kotiisi, mökille tai mihin tahansa.

Aina löytyy tavaraa jota ei juuri nyt tarvitse mutta haluat silti sen varastoida. Tähän tarkoitukseen pihavarasto on omiaan, sillä kaikelle tavaralle ei kodissasi koskaan ole riittävästi varastointi tilaa. Meillä on laaja valmis mallisto eri ulkovarastoista, ja mikäli valikoimassamme ei ole juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ulkovarastoa on suunnittelupalvelumme apunasi. Kaikki valikoimamme pihavarastot ovat täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaisiksi.

PERHEESSÄ LAPSIA?

Lue lisää leikkimökeistämme jotka voitte hyödyntää lasten kasvettua myös pihavarastoina.

Puuvaja / Polttopuuvarasto

Polttopuut on syytä varastoida sateelta ja lumelta suojaan. Asiakkaamme ovat usein kyselleet meiltä puuvajaa, ja vastaamme aina kysyntään joten siksi olemme

lisänneet mallistoomme polttopuuvaraston sekä polttopuukatoksen.

Pihavarastot

Valikoimassamme on varastoja joka lähtöön, koska jokaisen asiakkaamme varastointitarpeet ovat erilaiset.
Haluatpa sitten ulkovaraston puutarhatarvikkeitasi, ruohonleikkuriasi, moottoripyörääsi tai vaikka ulkokalusteitasi varten, pihavarastoissamme on sopiva malli tavallisimpiin tarpeisiin. Mikäli kuitenkin haluat jotain mallistostamme poikkeavaa, saat apua suunnittelupalvelultamme ja voimme räätälöidä sinun toiveidesi mukaisen pihavaraston.

Mökkeilijöiden toiveena on usein monipuolisuus, sekä tilan hyödyntäminen. Mikäli mökilläsi on tarvetta pihavarastolle ja huussikin voisi kaivata uudistusta, katso myös "Vessa Varasto - Ville". 

Kufstein Pihavarasto

6,5m2

Pohjapiirrustus (PDF) »

Pulpettikattoinen Pihavarasto

Pohjapiirrustus (PDF) »

Soini Pihavaja

18m2

Pohjapiirrustus (PDF) »

Tara Varasto

Models 2

Pohjapiirrustus (PDF) »

Sointu

18 m2 ( Saatavana myös 9m2, 12m2, 16m2)

Pohjapiirrustus (PDF) »

Suoraseinä Puuvaja

10 m2

Pihavarastot ja puuvajat kotimaisena laatutyönä

Valmistamme pihavarastot, puuvajat sekä muut varastorakennukset kotimaisena laatutyönä Kaarinassa, Turun naapurissa. Yrityksemme toimialueeseen kuuluvat niin Turku, Helsinki ja Tampere kuin koko Suomi.

Mikä tekee Piispanristin Sahan pihavarastosta varman valinnan? Pihavarastojemme jokainen osa puuseinistä ikkunoihin ja kattomateriaaleihin on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten kotimaisesta laatupuusta, jotka sopivat Pohjolan vaihteleviin olosuhteisiin. Kestävään ulkovarastoon voitkin huoletta tallettaa talveksi niin pihakalusteet, leikkivälineet kuin vaikkapa polttopuut.

Haaveiletko uniikista pihavarastosta? Tutustu suunnittelupalveluumme ja hanki pihallesi juuri toiveidesi mukainen ulkovarasto!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!