Pihavarasto kotiisi, mökille tai mihin tahansa.

Aina löytyy tavaraa jota ei juuri nyt tarvitse mutta haluat silti sen varastoida. Tähän tarkoitukseen pihavarasto on omiaan, sillä kaikelle tavaralle ei kodissasi koskaan ole riittävästi varastointi tilaa. Meillä on laaja valmis mallisto eri ulkovarastoista, ja mikäli valikoimassamme ei ole juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ulkovarastoa on suunnittelupalvelumme apunasi. Kaikki valikoimamme pihavarastot ovat täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaisiksi.

PERHEESSÄ LAPSIA?

Lue lisää leikkimökeistämme jotka voitte hyödyntää lasten kasvettua myös pihavarastoina.

Puuvaja / Polttopuuvarasto

Polttopuut on syytä varastoida sateelta ja lumelta suojaan. Asiakkaamme ovat usein kyselleet meiltä puuvajaa, ja vastaamme aina kysyntään joten siksi olemme

lisänneet mallistoomme polttopuuvaraston sekä polttopuukatoksen.

Pihavarastot

Valikoimassamme on varastoja joka lähtöön, koska jokaisen asiakkaamme varastointitarpeet ovat erilaiset.
Haluatpa sitten ulkovaraston puutarhatarvikkeitasi, ruohonleikkuriasi, moottoripyörääsi tai vaikka ulkokalusteitasi varten, pihavarastoissamme on sopiva malli tavallisimpiin tarpeisiin. Mikäli kuitenkin haluat jotain mallistostamme poikkeavaa, saat apua suunnittelupalvelultamme ja voimme räätälöidä sinun toiveidesi mukaisen pihavaraston.

Mökkeilijöiden toiveena on usein monipuolisuus, sekä tilan hyödyntäminen. Mikäli mökilläsi on tarvetta pihavarastolle ja huussikin voisi kaivata uudistusta, katso myös "Vessa Varasto - Ville". 

Kufstein Pihavarasto

6,5m2

Pohjapiirrustus (PDF) »

Pulpettikattoinen Pihavarasto

Soini Pihavaja

18m2

Tara Varasto

Models 2

Pohjapiirrustus (PDF) »