Grillikatos tai kesäkeittiö pelastaa sateelta, tuulelta ja kylmältä.

Haluatko järjestää naapurustosi tyylikkäimmät kesäjuhlat? Hanki pihallesi komea grillikatos, kesäkeittiö tai valloittava grillimaja Piispanristin Sahalta!

Grillikatoksen ja grillimajan ansiosta grillikauden jatkaminen onnistuu myös talvella – mikä olisikaan tunnelmallisempaa kuin nauttia lämpimiä grilliherkkuja lumimaisemien keskellä?

Kaipaatko grillikatokseltasi vain sadesuojaa, vai haluatko enemmän?

Valmiita malleja löytyy 4-kulmaisesta 8-kulmaiseen, avonaisesta umpinaiseen. Grillikatokset, paviljongit ja kesäkeittiöt ovat täysin asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöitävissä, joten jos valikoimissamme ei ole sinun toiveitasi vastaavaa grillikatosta on suunnittelupalvelumme apunasi.

Olemme valmistaneet myös monenlaisia LAAVUJA, KAARISILTOJA, TERASSEJA ja muita puutarhan somistuksia.

Grillikatos voi pelastaa juhlasi sateelta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omastasi!

Grillikatos

3x3

Pohjapiirrustus (PDF) »

Grillikatos Kivekäs

Grillikatos tai kesäkeittiö Kaarinasta ympäri Suomen

Piispanristin Sahan toimipaikkana on Kaarina, josta käsin yritys toimittaa grillikatoksia, grillimajoja sekä muita tuotteitaan niin Turun, Helsingin ja Tampereen kuin koko Suomen alueelle.

Asiakaslähtöinen palvelu on meille kunnia-asia, mikä näkyy niin tuotteissamme kuin palveluissamme. Jokainen kesäkeittiö, grillikatos ja muu tuotteemme on suunniteltu huolella onnistuneen käyttökokemuksen takaamiseksi ja valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista. Lisäksi grillikatoksemme ja -majamme on helppo rakentaa niin kotipihalle kuin kesämökille – toimituspakettiin sisältyvät kaikki tarvittavat osat ja halutessasi kuljetamme paketin suoraan kohteeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!